Blomsma Print & Sign

Wat we doen

Dienstverlenend bij visuele communicatie

De term signing wordt gebruikt voor producten en diensten die worden ingezet voor visuele communicatie. Het betreft diverse met het oog waarneembare boodschappen in de werk- en woonomgeving. Belangrijk onderdeel van signing is de corporate identity van een organisatie.

Hoge kwaliteit

Ons motto luidt: “Dienstverlenend met oog voor detail en realiteit”. Daarbij zijn wij probleemoplossend voor bedrijven, instellingen en overheden. Van multinationals tot ZZP’ers met bedrijf aan huis. Wij ontzorgen door het bedenken, produceren en monteren van signing met hoge kwaliteit. Naast alle gangbare sign-toepassingen zijn onze specialismes: bewegwijzering, geveldecoratie en -renovatie, interieurdecoratie en -renovatie, lichttoepassingen, creatieve toepassingen en voertuigbestickering.

Verlengstuk van uw organisatie

Staat u op het gebied van signing voor een uitdaging? Het is ons vak! Wij denken met u mee en weten aan welke voorwaarden de communicatie naar uw doelgroepen moet voldoen. Wij zijn flexibel, creatief en strategisch ijzersterk. Daardoor nemen wij u werkzaamheden uit handen die schijnbaar niets met signing te maken hebben maar daar wel uit voortkomen. Bijvoorbeeld het zitting nemen in commissies voor renovatie van gebouwen of winkelcentra, het participeren in de ontwikkeling en productie van kunstwerken en campagne-uitingen, het voeren van campagnemanagement, het inventariseren van uw wagenpark en het meedenken over de communicatiewaarde van een aanwezige huisstijl of toepassingen er van.

Blomsma Groep

Blomsma is reeds 35 jaar actief met vele vormen van visuele communicatie. Daardoor weten wij voor iedere situatie een goede oplossing. Voor veiligheidssignalering werken wij samen met onze collega’s van ons zusterbedrijf Blomsma Signs & Safety. Zo garanderen wij dat uw veiligheidsignalisatie optimaal en conform de geldende wetgeving wordt uitgevoerd. Voor het verzorgen van uw printwerk werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Retailsigning en Blomsma PrintMedia.