Blomsma Print & Sign

Wat we doen

Dienstverlenend bij visuele communicatie

De term signing wordt gebruikt voor producten en diensten die worden ingezet voor visuele communicatie. Met visuele communicatie, zoals recalme-uitingen, bedoelen we communiceren door middel van beeld, objecten en/of kleuren. Bij Blomsma Print & Sign verzorgen we reclame-uitingen in de werk- en woonomgeving.

Hoge kwaliteit bij Blomsma Print & Sign

Ons motto luidt: “Dienstverlenend met oog voor detail en realiteit.” Daarbij zijn we probleemoplossend voor bedrijven, instellingen en overheden. Van multinationals tot ZZP’ers met bedrijf aan huis. Wij ontzorgen door het bedenken, produceren en monteren van signing met hoge kwaliteit. Naast alle gangbare sign-toepassingen zijn onze specialismes: bewegwijzering, geveldecoratie en -renovatie, interieurdecoratie en -renovatie, lichttoepassingen, creatieve toepassingen en voertuigbestickering. We werken nauw samen met bedrijven als 3M™ zodat we u altijd de beste kwaliteit en garanties kunnen bieden.

Verlengstuk van uw organisatie

Staat u op het gebied van signing voor een uitdaging? Het is ons vak! Wij denken met u mee en weten aan welke voorwaarden de communicatie naar uw doelgroepen moet voldoen. Wij zijn flexibel, creatief en strategisch ijzersterk. Daardoor nemen wij u werkzaamheden uit handen die schijnbaar niets met signing te maken hebben maar daar wel uit voortkomen. Bijvoorbeeld het zitting nemen in commissies voor renovatie van gebouwen of winkelcentra. Maar ook het participeren in de ontwikkeling en productie van kunstwerken en campagne-uitingen, het voeren van campagnemanagement, het inventariseren van uw wagenpark en het meedenken over de communicatiewaarde van een aanwezige huisstijl of toepassingen er van.

Blomsma Groep

Blomsma is reeds 35 jaar actief met vele vormen van visuele communicatie. Daardoor weten wij voor iedere situatie een goede oplossing. Voor veiligheidssignalering werken wij samen met onze collega’s van ons zusterbedrijf Blomsma Signs & Safety. Zo garanderen wij dat uw veiligheidsignalisatie optimaal en conform de geldende wetgeving wordt uitgevoerd. Voor het verzorgen van uw printwerk werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Retailsigning en Blomsma PrintMedia.