wagenpark bestickering en belettering

Wagenpark bestickering en belettering

Consequent huisstijlbeheer

Het wagenpark is het rijdende visitekaartje van uw bedrijf en maakt daarmee onderdeel uit van de Corporate Identity van uw bedrijf. Wagenpark bestickering en belettering gaat verder dan simpelweg het aanbrengen van wat stickers. Belangrijk is dat de bestickering aansluit bij uw huisstijl en dus een eenduidige uitstraling handhaaft. Om dit te waarborgen bewaakt Blomsma Print & Sign voor u de huisstijl. Graag denken we kritisch met u mee en adviseren we hoe u het maximale rendement kunt halen uit het toepassen van uw huisstijlbestickering.

Snel Schadeherstel

Bij Blomsma Print & Sign zorgen we ervoor dat al uw type voertuigen in een database worden verwerkt. Wij bieden u een klantportal op maat waarin bestickeringen besteld en beheerd kunnen worden. Wanneer er een melding van schade bij ons binnenkomt kunnen we met een zeer korte doorlooptijd de juiste bestickering produceren en op iedere locatie aanbrengen. In veel gevallen hebben wij de standaard huisstijlbestickering al op voorraad liggen voor uw wagenpark bestickering en belettering zodat uw auto binnen de kortste keren weer beschikbaar is. Zo ontzorgen we u voor een optimaal wagenparkbeheer.

Capaciteit & garanties

Blomsma Print & Sign is in staat om door het hele land op locatie uw wagenpark te voorzien van bestickering. Daarnaast hebben we de beschikking over een grote en geconditioneerde bedrijfshal waar meerdere voertuigen tegelijk kunnen worden voorzien van de juiste uitingen. Ook voor grote wagenparken zijn wij professioneel ingericht om u snel en efficiƫnt weer op de weg te hebben na de belettering. Blomsma Print & Sign heeft daarnaast de hoogste kwaliteitsstatus van 3M Select Platinum Graphic Provider. Hierdoor kunnen we langdurige garanties afgeven op het toepassen van 3M materialen. Daarnaast zijn onze montagespecialisten allemaal getraind en gecertificeerd volgens strenge kwaliteitsnormeringen.

Oplossingen

Een greep uit de oplossingen die wij bieden voor wagenparkbeheerders: