oplossingen print & sign

Oplossingen

Denken in mogelijkheden en oplossingen

De tijd dat wij ons alleen bezighielden met het printen van fysieke producten ligt ver achter ons. Ons signbedrijf, gelegen in Zoetermeer,  transformeerde zich tot een bedrijf dat oplossingen creëert ten dienste van de visuele communicatie van multinationals, overheden, instellingen, MKB en ZZP. Wij verdiepen ons in de specifieke situatie van de opdrachtgever en denken mee vanuit die positie. Vervolgens bieden wij, gebaseerd op onze kennis van materialen en mogelijkheden, praktische oplossingen. Denk aan buitenreclame, geveltoepassingen, interieurdecoratie, lichtreclame & signing en autobestickering. Samen komen wij tot de meest economische oplossing voor de te bereiken doelstelling.

Prijs- kwaliteit verhouding

Inkopers letten op inkoopprijzen. Ervaren inkopers letten ook op de kwaliteit van het product en de toegevoegde waarde die leveranciers hen biedt. Het voeren van projectmanagement is zo’n unique selling point van Blomsma Print & Sign. De kosten van deze en andere toegevoegde waarden zoals ontzorgen en meedenken, verwerken wij zichtbaar in onze offertes en facturen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde betreft bijvoorbeeld inventarisatie, conceptontwikkeling, DTP, vormgeving, productie, montage of specifieke orderbegeleiding. Voor iedere opdracht zoeken wij naar een juiste combinatie en balans. Waar mogelijk adviseren wij gebruikmaking van nieuwe technologie die processen vereenvoudigen en tot kostenbesparingen leiden.

Samenwerken met Blomsma Print & Sign

Het werkterrein van Blomsma Print & Sign is breed. Diverse diensten en producten van Print & Sign sluiten aan bij die van onze zusterbedrijven Uitgebreid machinepark en vakkennis onder één dak. Daarom is er voor verschillende opdrachtgevers een nauwe samenwerking. Bij veiligheidssignalering werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety.

bekijk onze projecten