oplossingen print & sign

Oplossingen

Denken in mogelijkheden en oplossingen

De tijd dat we ons alleen bezighielden met het printen van fysieke producten ligt ver achter ons. Ons signbedrijf in Zoetermeer transformeerde zich tot een bedrijf dat oplossingen creëert voor de visuele communicatie. Dit doen we voor multinationals, overheden, instellingen, MKB en ZZP. We verdiepen ons in de specifieke situatie van de opdrachtgever en denken mee vanuit die positie. Vervolgens bieden we, gebaseerd op onze kennis van materialen en mogelijkheden, praktische oplossingen. Denk hierbij aan buitenreclame, geveltoepassingen, interieurdecoratie, lichtreclame & signing en autobestickering. Samen komen we tot de beste oplossing om uw doelstelling te bereiken.

Prijs- kwaliteit verhouding

Inkopers letten op inkoopprijzen. Ervaren inkopers letten ook op de kwaliteit van het product. Daarnaast kijken ze naar de toegevoegde waarde die leveranciers hen biedt. Het voeren van projectmanagement is zo’n unique selling point van Blomsma Print & Sign. Al onze kosten verwerken we zichtbaar in onze offertes en facturen. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde betreft bijvoorbeeld inventarisatie, conceptontwikkeling, DTP, vormgeving, productie, montage of specifieke orderbegeleiding. Voor iedere opdracht zoeken we naar een juiste combinatie en balans. Waar mogelijk adviseren we gebruikmaking van nieuwe technologie die processen vereenvoudigen en tot kostenbesparingen leiden.

Samenwerken met Blomsma Print & Sign

Het werkterrein van Blomsma Print & Sign is breed. Diverse diensten en producten van Print & Sign sluiten aan bij die van onze zusterbedrijven Uitgebreid machinepark en vakkennis onder één dak. Daarom is er voor verschillende opdrachtgevers een nauwe samenwerking. Bij veiligheidssignalering werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety. bekijk onze projecten