Kunst en design

Creatieve reclame & kunst

Creatieve toepassingen krijgen de ruimte

Creatieve mensen bedenken originele concepten en maken unieke kunstwerken. Ze maken het leven leuker en mooier. Vaak ook praktischer. Wij staan open voor die inspirerende ideeën van creatieven. Graag denken wij mee in het vinden van oplossingen om uw kunstuitingen praktisch uit te werken of om objecten te realiseren.

Concepten tot hun recht laten komen

Wij ervaren het als een uitdaging om de diepere betekenis van een concept of kunstuiting te ontdekken. Onze visie bij de totstandkoming van creatieve toepassingen wordt daarom gewaardeerd. Onze inbreng betreft vooral onze kennis van, en ervaring met, methodieken en materialen. Regelmatig nemen wij deel aan brainstormsessies en nemen we zitting in commissies. Alles stellen wij in het werk om creatieve concepten ten volle tot hun recht te laten komen.

Realisatie van bijzondere reclame & kunst

Één van onze specialisaties is de realisatie van reclame & kunst op, tegen of in gebouwen en in de vrije ruimte. Voor de productie gebruiken wij uiteenlopende materialen. Bijvoorbeeld aluminium, staal, kunststof en hoogwaardig zelfklevend vinyl. Waar nodig worden objecten voorzien van de bijpassende fundatie en/of constructie. Montage wordt veelal uitgevoerd door eigen vca-gecertificeerde monteurs. Zo hebben wij folie toegepast in een iconische kunstprojecten, Gates Of Light.

Blowups en blow up kunst

Blowups zijn grote kunstwerken of kunstobjecten die Blomsma Print & Sign vaak in opdracht van kunstenaars maakt. Met Blow up kunst zijn er verschillende toepassingen mogelijk. Door de grootte zijn blow ups vaak echte blikvangers en worden gebruikt bij grote evenementen en beurzen, maar ook als kunstobject in gemeenten of musea. Ook voor reclame doeleinden maken wij blowups, zoals deze spectaculaire blowup abri’s voor CBS/Arke.

Creatieve reclame & kunst-uitingen

Met creatieve reclame-uitingen creëert u veel exposure. Zeker wanneer dit een bijzondere locatie of bevestigingsplaats betreft. In principe plaatsen wij uw buitenreclame op iedere denkbare locatie. Dat kan zijn op uw bedrijfs- of bedrijventerrein, in andere publieke buitenruimtes als  interieurdecoratie of gevelreclame. In geval van rotonde-sponsoring komen wij samen met u, uw afdeling communicatie en eventueel een door u of ons in te schakelen kunstenaar tot een opzienbarende reclame-uiting of kunstobject.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten