Werken met ons

Total project management

Voor grote en veelomvattende projecten en volumeproducties vormen we strategische projectteams. Ook op gebied van logistiek, productie en snijoplossingen adviseren en versterken onze collega’s van de verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheden en productassortiment. Met elkaar spreken wij de taal van kunstenaars, facilitair managers, wagenparkbeheerders, communicatiemedewerkers, ontwerpers, architecten, zelfstandig ondernemers en onderhoudsbedrijven. Wanneer u samenwerkt met Blomsma Print & Sign heeft u dus een total project management!

VCA-gecertificeerde monteurs

Ons ‘alles in één hand’ concept wordt ervaren als helder en compleet. Het is een beproefd traject van inventarisatie, rapportage, presentatie, productie en montage. Die montage van signing gebeurt door onze eigen VCA-gecertificeerde monteurs. Bij al onze werkzaamheden geldt nationale of internationale wetgeving en normering als basis. We hechten namelijk veel belang aan veiligheid. Daarom krijgen onze medewerkers machinetrainingen en het gebruik van hoogwerkers, glazenwassersgondels, etc.

Advies vanuit praktijk

Bij de Blomsma Groep heeft u de juiste en voor u vertrouwde contactpersonen. We zien dit als een belangrijke voorwaarde om u optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden. We informeren u over actuele ontwikkelingen, materiaal innovaties, montagemogelijkheden en onze online bestelsystemen voor repeterende producten.

Garantie en milieu

Groot is onze kennis van signmaterialen, print- en verwerkingstechnieken en montagemethoden. Met inachtneming van milieubelasting leveren wij u alleen materialen die voor de specifieke toepassing gegarandeerd geschikt. Eén van onze leveranciers van zelfklevende materialen is 3M. Door onze constructieve samenwerking met 3M helpen wij architecten, interieurontwerpers en gebouweigenaren met heel specifieke vormen van oppervlakte- en glasafwerking. Wij leveren unieke oplossingen voor Architectural Markets (AMD): de architectuur- en designwereld.