interieurdecoratie buffert ibis Amsterdam Stopera

Hotels & Restaurants

Hotels: home away from home

Hotels en Restaurants hebben een steeds grotere uitdaging om hun gasten een onvergetelijke ervaring tijdens hun verblijf te bieden. Het zorgen voor sfeer en stijlvolle omgeving waar men zich kan ontspannen en thuis voelen is een van de belangrijkste aspecten voor hotels anno nu; een ‘home away from home’. Dat warme welkom begint al op de parkeerplaats door een duidelijke routing en buitensigning. Vervolgens is de lobby dé plek om uw gasten in een warme en huiselijke sfeer te ontvangen. Full color wanddecoraties en glasdecoratie brengt hier de nodige kleur en sfeer in uw interieur. Daarnaast is een overzichtelijke bewegwijzering , voldoende privacy en een sfeervolle interieurinrichting van belang op de gangen en hotelkamers. In ons nieuwste blog leest u meer over hoe de lobby van een hotel of restaurant kan worden gebruikt voor een verpletterende indruk op uw gasten.

Renoveren van hotelinterieurs

Hotelinterieurs en hotelkamers zijn regelmatig aan een opknapbeurt toe. Echter, op een wekenlange verbouwing met bijbehorend kostenplaatje zit niemand te wachten. Door gebruik te maken van hoogwaardig zelfklevend vinyl, zoals de 3M DI-NOC series, kunnen interieurs binnen korte tijd zonder veel overlast worden gerenoveerd. Met deze folies krijgen kamers, deuren, wanden en liften binnen no-time een facelift met een nieuw, strak en stijlvol design. Ook voor gevelrenovatie en de inrichting van uw hotellobby zijn zelfklevende folies de oplossing om een frisse en moderne uitstraling te creëren. Daarbij geeft Blomsma langdurige garanties af op de duurzaamheid van de toegepaste folies.

Hotels en Restaurants - Stijlvol dineren

Ook voor restaurants is het creëren van de juiste sfeer en beleving een must om gasten een onvergetelijke avondje uit te bezorgen. Een sfeervolle interieurinrichting, het gebruik van de juiste materialen en een verzorgde uitstraling maakt naast de kwaliteit van het eten hét verschil tussen culinair genieten of even snel een hapje eten. Blomsma Print & Sign denkt graag mee hoe we de juiste sfeer en uitstraling in uw hotel of restaurant kunnen realiseren. Het toepassen van passende interieursigning en buitensigning in uw huisstijl is daarbij onze specialiteit.

Oplossingen

Een greep uit de oplossingen die wij bieden voor hotels en restaurants: bekijk onze projecten