neonreclame gevelletters

NIEUWSARCHIEF

 • 11 januari 2023 / Blomsma pakt volledig treinstel in met spiegelfolie voor project ‘SCREENS’

  Treinen wrappen in de huisstijlkleuren van een onderneming is voor Blomsma inmiddels routine geworden. Al zeer veel locomotieven en treinstellen zijn door ons voorzien van hoogwaardige zelfklevende folies. Het treinstel voor project ‘SCREENS’ is echter wat ze noemen ‘next level’. Dit project van choreograaf en beeldend kunstenaar Kris Verdonck is op alle manier uniek. Dit […]

 • 15 december 2022 / Branding voor NIKKIE ski event

  Voor onze vaste klant NIKKIE mochten we dit keer een internationaal ski event in Oostenrijk aankleden. Met dit event wil NIKKIE haar eigen ski lijn onder de aandacht brengen. Door heel Europa hebben zij influencers uitgenodigd om in het ‘NIKKIE’ hotel te verblijven. Niet alleen het hotel is omgetoverd maar ook het restaurant, de aprés […]

 • 19 oktober 2022 / Nieuwe werkomgeving voor Univé Sliedrecht

  Voor Univé mochten wij de signing verzorgen van het nieuwe pand in Sliedrecht. Niet alleen de lichtreclame aan de buitenkant van het pand mochten wij verzorgen, ook binnen zorgden wij voor meer sfeer. Een mooie opdracht waar we u graag meer over vertellen. Benieuwd? Bekijk hier de projectcase.

 • 13 juli 2022 / NIKKIE beach event aangekleed door Blomsma Print & Sign

  NIKKIE/NP Fashion BV is al enige tijd klant van Blomsma Print & Sign. Ook dit keer mochten we NIKKIE weer voorzien van toffe event signing voor het speciale beach event voor het NIKKIE personeel. Benieuwd? Bekijk hier de projectcase.

 • 29 juni 2022 / Mooie gevelreclame voor EEW Energy from Waste

  EEW Waste from Energy is al enige tijd klant van Blomsma Signs & Safety, waar Blomsma onder andere de veiligheidssignalering voor verschillende locaties in Duitsland mocht verzorgen. Voor de vestiging van EEW in Framsum (bij Delfzijl) heeft Blomsma Print & Sign nu de gevelreclame mogen verzorgen. Bekijk het project nu in de project gallery.