neonreclame gevelletters

NIEUWSARCHIEF

 • 19 oktober 2020 / Fluoriserende folie voor stuurhut

  Blomsma Print & Sign heeft weer een nieuwe project! Naast folietoepassingen op het land, doen wij ook aan folietoepassingen op zee! Bekijk hier hoe wij de stuurhut van De Lisse hebben voorzien van fluoriserende folie! 

 • 15 oktober 2020 / Exciting Wall in nieuwe healing environment van Maasstad Ziekenhuis Rotterdam

  Blomsma Print & Sign heeft weer iets mooist opgeleverd! Voor het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam in de kinder gipskamer hebben wij door middel van signings en Ghost Sign een Exciting Wall gecreëerd! Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze project gallery.

 • 30 september 2020 / Zoetermeer is de plek!

  Vanaf vandaag is Zoetermeer officieel “De Plek”! Zoetermeer wordt namelijk vanaf vandaag geprofileerd als een stad die maakbaar, actief en speels is, kortom een fijne plek om te wonen en werken. Wethouder Margreet van Driel heeft vandaag de officiële opening gehouden voor het “Nieuwe Zoetermeer” en daar heeft Blomsma een steentje bij gedragen! Doormiddel van […]

 • 28 september 2020 / Lichtreclame voor GlowGolf & Hollywood Cafe – Amsterdam!

  Lichtreclame en binnensigning voor de nieuwe locatie in GlowGolf & Hollywood Cafe in de Euroscoop Amsterdam! Bekijk onze project gallery voor het resultaat!

 • 23 september 2020 / NIEUW! PEPER IN DE LIFT!

  Na een grondige verbouwing/renovatie is ook het oude bedrijfsgedeelte van Verstegen voorzien van een een nieuwe externe lift!  Als eyecatcher heeft Blomsma de liftcabine van belettering voorzien! Deze is goedzichtbaar vanaf de A20 (nabij Spaanse Polder/Rotterdam). Voor de liftcabinee hebben wij demontabele metalen wandpanelen gebruikt en folie! Zoals je ziet “Peper zit weer in de […]