Glasfolie behandelkamer zorginstelling

Zorginstellingen & Ziekenhuizen

De zorg is nogal veeleisend als het gaat om huisvesting. Ze moet niet alleen een omgeving bieden die veilig en plezierig is voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Maar ook zorgen voor privacy, zonder gesloten te zijn en duidelijkheid geven over de routing, zodat mensen zich eenvoudig kunnen oriënteren. En ook, hoe ze het gebouw kunnen verlaten bij calamiteiten en ontruimingen. Kortom, signing voor zorginstellingen en ziekenhuizen heeft een veelheid aan functies.

Fotowanden en decoratieve signing in de zorg

Decoratieve signing zoals fotowanden of glasfolies helpen bij het creëren van een bepaalde sfeer en dragen bij aan een plezierige omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Wij kunnen aan dat interieur een bijdrage leveren door de toepassing van folies. Want die bieden, in combinatie met fotografie, steeds meer mogelijkheden om een gewenste, rustgevende sfeer te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen.

Veiligheidssignalering en bewegwijzering in de zorg

Een veilige, vertrouwde omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers stopt niet bij decoratieve elementen. Het is van levensbelang, en trouwens ook wettelijk verplicht, dat iedereen weet hoe het gebouw zo snel mogelijk kan worden verlaten in geval van een calamiteit. Blomsma is als geen ander thuis op dit werkgebied en een echte specialist op het gebied van ontruimingsplattegronden en veiligheids- en vluchtwegsignaleringen. Het is een werkterrein waarbij Blomsma zich richt op zowel bewoners en medewerkers, als op bezoekers. Voor die laatstgenoemde groep is ook de interne en externe bewegwijzering zeer belangrijk, die er niet alleen voor zorgt dat mensen hun weg weten te vinden in de instelling maar die ook bijdraagt aan de herkenbaarheid ervan.

Renovatie

Voor veel ziekenhuizen en zorginstellingen is verbouw en renovatie van locaties aan de orde van de dag. Denk aan het renoveren en schilderen van de gevel, het opnieuw aankleden van het interieur of het vervangen van glasdelen. Door gebruik te maken van renovatiefolies ontstaan er veel aantrekkelijke opties om uw locaties weer als nieuw te laten “stralen”. Met folie kan uw gevel eenvoudig worden omgekleurd, creert u privacy in vergaderkamers of behandelkamers krijgt uw interieurinrichting een frisse look en worden glasgevels voorzien van zonwerende en isolerende raamfolies. Mogelijkheden te over dus!

Waarom kiezen voor Blomsma Print & Sign

Blomsma werkt voor een breed scala instellingen op het gebied van de (gezondheids)zorg, variërend van ziekenhuizen en bejaarden- en verpleeghuizen, tot tandartspraktijken en opvangcentra in de geestelijke gezondheidszorg. Wij proberen goed mee te denken in de signing voor zorginstellingen en ziekenhuizen die we bieden, en als gevolg van onze productie- en montagecapaciteit is de schaal waarop we dingen aankunnen ook een pré voor zorginstellingen. Hieronder ziet u de belangrijkste producten: Neem ook eens een kijkje op onze projectengallery.