Onze mensen

Wie zijn wij

Klantgericht met korte lijnen

Blomsma Print & Sign is onderdeel van de Blomsma Groep: een groot bedrijf! Ook voor de kleinere opdrachtgevers is dit prettig. Enerzijds genieten zij van onze grote professionaliteit. Anderzijds krijgen ze van onze vaste orderbegeleiders de volle aandacht. Van aanvraag tot oplevering hebben ze een vaste contactpersoon. Alle communicatie verloopt dan ook via korte lijnen.

Ruim 40 jaar ervaring

Blomsma Print & Sign is reeds 40 jaar actief met diverse vormen van signing en andere vormen van visuele communicatie. Dat maakt ons tot een deskundige partner voor uw reclame-, decoratie- en beletteringsprojecten. Door onze samenwerking met de andere divisies binnen de Blomsma Groep hebben wij voor iedere toepassing een passende oplossing.

Geautoriseerd producent van 3M

Dagelijks werken wij met allerlei soorten zelfklevend vinyl en folie van gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery. Daardoor kennen wij alle toepassingsgebieden en kwaliteiten van het materiaal. Fabrikanten betrekken ons graag als deskundige uitvoerende partij bij het testen van hun materialen. De Blomsma Groep behoort met de status “Platinum” in het nieuwe 3M Select Graphic Provider-programma tot het hoogste niveau in het selecte gezelschap van slechts 3 signbedrijven in Nederland.  Door onze nauwe samenwerking met Avery en 3M zijn wij in staat grote risicovolle opdrachten onder langdurige garantie aan te nemen.

Lidmaatschap SI'BON

Blomsma Print & Sign is aangesloten bij SI'BON, dé overkoepelende organisatie voor signbedrijven. SI’BON ondersteunt de erkende signbedrijven op vele fronten. Onder meer met informatie over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, interne organisatie, kwaliteitszorg en opleidingen. Om de kwaliteit zichtbaar te maken én te garanderen worden de bedrijven gecertificeerd en verkrijgen ze het SI’BON keurmerk. Bij hen, die in de praktijk hebben bewezen dat zij bonafide en professionele bedrijven zijn, treft u het erkenningsschild van SI’BON aan zodat u zeker bent van kwaliteit.

Total project management

Bij alle projecten adviseren en versterken Blomsma-medewerkers van verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productassortiment. Voor grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.