Geveltoepassingen Blomsma Print & Sign gevelreclame

Geveltoepassingen

Ongekende geveltoepassingen met zelfklevende folies

De geveltoepassingen met zelfklevende folies is meer dan u misschien denkt. Op het gebied van promotie: met folies maken wij van uw gevel een reclamedrager ter promotie van uw nieuwe bedrijf, product of evenement. Betreffende identiteit: door het gebruik van folies op uw pand kunt u zich onderscheiden. Bij renovatie: meerlaagse kleurfolies voor het omkleuren van aluminium en kunststof kozijnen en gevelbeplating hebben grote voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk.

Technische en creatieve gevelsigning

Onze fabrikanten van zelfklevend vinyl zijn uitermate innovatief. Dit leidt tot de beschikbaarheid van een enorm assortiment zelfklevende folie; van promotioneel tot zeer hoogwaardig. Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten zoals 3M en Avery, waardoor wij een buitengewoon innovatief en toonaangevend sign-bedrijf zijn. De combinatie van foliekeuze en printtechniek maakt het mogelijk om iedere gevel opvallend te decoreren, van reclame te voorzien, te renoveren of te wrappen. Vroegtijdig geven wij u zekerheid over de haalbaarheid van uw wensen. Wij informeren u over de kosten, de vereiste vergunningen en de visuele waarde van de geveltoepassing en verstrekken u de materiaalspecificaties en de eigenschappen.

Advies, ontwerp, productie en montage

Komt u met een kant-en-klaar ontwerp, dan verzorgen wij de productie. Heeft u slechts een ruw idee in gedachten, dan maken onze ontwerpers eerst een ontwerp en visuele presentatie. Natuurlijk verzorgen wij ook de vergunningaanvraag, montage en installatie.

Lichtreclame aan de gevel?

Wij begrijpen de wensen en belangen van ondernemers, ontwerpers, inkopers, mediabureaus en marketeers. Daarom kan uw aanvraag voor een gevelsigning leiden tot een aanvullend advies over lichttoepassingen. Bijvoorbeeld het gebruik van led- of neonreclame, lichtbakken of doosletters.

Maatwerk en service

Enkele voorbeelden van geveltoepassingen zijn gevelreclame, -decoratie, - renovatie, -belettering en buidingwraps. Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Bekijk onze referentieprojecten in de projectgallery geveltoepassingen.