Autobestickering carwrapping

Autobestickering

Autobestickering: visitekaartje op de weg

Uw bestickerde of beletterde bedrijfswagens hebben een hoge attentiewaarde en contactfrequentie. Voor u zijn dit belangrijke argumenten om het wagenpark te voorzien van het bedrijfslogo, de contactgegevens of reclamecampagne. Een ontwerp kan een eenvoudige autobelettering, autobestickering of vrachtwagen bestickering betreffen maar ook het door carwrapping volledig en creatief bestickeren van een auto of vrachtwagen. Professionele autobestickering zorgt voor naamsbekendheid bij uw doelgroep.

Van ontwerp tot montage

Om uw bedrijfsauto van een bedrijfsidentiteit te voorzien verdienen het ontwerp en de montage veel aandacht! Onze ontwerpers creëren graag een passend design en leveren een duidelijke artist impression. Op alle terreinen geven wij deskundig advies. Ook wanneer de opdrachtgever, dealer of het reclamebureau zelf het ontwerp of het bestek aanlevert.

In ons blog beschrijven we in het artikel 'De klus is groot, dus begin klein' tot in detail de stappen die doorlopen worden om uw bedrijfswagen om te toveren tot een rijdende reclame voor uw bedrijf.

Van één auto tot groot wagenpark

Onze professionele opstelling betreft het fleetmarking voor een multinational of MKB-bedrijf. Maar ook die ene bedrijfsauto voor de ZZP’er krijgt 100% aandacht. Heeft u meerdere auto’s, bestelbussen of vrachtwagens dan maken wij graag afspraken op contractbasis. En is er een ongeval, dan verzorgen wij snel het schadeherstel. Daarnaast verzorgen wij ook demobestickering en promotiebestickering voor productintroducties of promotionele reclamecampagnes.

Logistiek

Een bedrijfswagen dient zo kort mogelijk uit de roulatie te zijn. Met onze ervaring denken wij daarom graag mee over de meest efficiënte en budgetvriendelijke trajecten. Uiteraard in alle realiteit. Bij nieuwe voertuigen werken wij nauw samen met de leverende autodealer en is de bestickering bij aflevering van het voertuig vaak al aangebracht. Steeds vaker signaleren wij dat de bestickering van een voertuig deel uitmaakt van het leasecontract.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties met autobestickering. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service.

bekijk onze projecten