totaalprojecten interieurtoepassingen Blomsma Print & sign

Interieurdecoratie

Interieurdecoratie voor sfeervolle werkomgeving

Een representatieve inrichting van een ruimte, van een interieur, wordt zeker opgemerkt door de gebruikers van die ruimte. Mensen willen zich thuis voelen in uw kantoor, bedrijf, winkel, school of instelling. Benut dus de mogelijkheden: met een passende opfrissing van uw interieur kunt u een aangename en functionele sfeer creëren. Daarbij kunt u bijvoorbeeld huisstijl- en logo-elementen in uw interieur verwerken. Daarbij kunnen interieurdecoratie zoals wanddecoraties en glasdecoraties gecombineerd worden met uw interne bewegwijzering.

Aangename werkomgeving

Met decoraties, kleuren, afbeeldingen, teksten, bepaalt u de sfeer en uitstraling van het interieur van uw locatie. Op eenvoudige wijze realiseert u een voorwaarde die bijdraagt aan een aangename werkomgeving. Met minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit als gevolg. Full color en grafische interieurdecoraties, zoals wandprints, decoratiedoeken en vloerdecoratie zijn daarmee een onderdeel van Het Nieuwe Werken. Ook in het onderwijs zorgt een prettig schoolinterieur voor betere leerprestaties, denk bijvoorbeeld aan educatieve muurdecoraties en sfeerbeelden.

Healing Environment

Zorgvuldig gekozen interieurdecoraties in de zorg dragen bij aan het welzijn van patiënten, familie en werknemers. Stress wordt hiermee verminderd en het genezingsproces van patiënten bevorderd.

Interieurdecoratie op schepen

De wens van bedrijven om een inspirerende werkomgeving te creëren, blijft niet bij kantoren alleen. Ook op (accommodatie en cruise-) schepen is het belangrijk om de ruimtes waar gasten of personeel verblijven, te voorzien van fraaie en sfeervolle wandvisuals, fotowanden en bewegwijzering. Gasten en medewerkers hebben tegenwoordig hogere eisen dan ooit, en om aan deze eisen te voldoen, is het belangrijk om ook aan boord van een schip te zorgen dat er een inspirerende werk- of leefruimte gecreëerd wordt. Zo worden scheepsinterieurs gepersonaliseerd, wordt er een ‘home-away-from-home’ gecreëerd en uiteraard zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Op onze speciale pagina over ‘ship interior decoration’, leest u hier meer over en kunt ook onze brochure downloaden over de vele mogelijkheden van ‘ship interior decoration’.

Interieurtoepassingen

Onze oplossingen spitsen zich toe op de kernonderwerpen: sfeer, werkomgeving, hygiëne en akoestiek. Met speciale materialen en bewerkingen bieden wij u hier oplossingen; hoogwaardige laminaten en coatings, geurabsorberende folie, akoestisch dempende wandpanelen en brandwerende stoffen.

Maatwerk en service

Om u optimaal te adviseren inventariseren wij eerst uw wensen. Vervolgens kunnen wij u desgewenst de zorg en de planning voor het hele traject uit handen nemen: van ontwerp, materiaal- en decoratieadvies, inventarisatie en inmeten, de productie en de montage, tot en met onderhoud en updates. Heeft u een kant-en-klaar ontwerp, dan doen wij de productie en de montage. Zegt u ‘We willen iets leuks.’, dan helpen wij met het ontwerp en zoeken passend beeldmateriaal. Bekijk ook onze referentieprojecten van interieurtoepassingen in de projectgallery.

bekijk onze projecten