Signing en interieurdecoratie Sanquin

Blomsma verzorgt signing ‘Powerbank’ pand Sanquin    

Blomsma Print & Sign heeft in samenwerking met Saskia Stolz van ZAZZA en Marcel Snijders van dAttic de signing en interieurdecoratie mogen verzorgen van de nieuwe vestiging van bloedbank Sanquin in Utrecht, genaamde de Powerbank.

Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin

Teneinde deze locatie zo inspirerend en fraai mogelijk te maken is ervoor gekozen om het verhaal achter het doneren van bloed weer te geven in het interieur. Dat is gelukt, en hoe… De verhalen en foto’s van mensen die afhankelijk zijn van bloeddonoren staan op de wanden die voorzien zijn van naadloos behang, Airtex. Verder staan er teksten op de muur die door middel van freesteksten (ik heb je nodig) mooi uitkomen in het interieur. Daarnaast is er gewerkt met peesdoeken en lichtbakken.

Bij binnenkomst van het pand hebben we de sfeervolle koffiehoek helemaal ‘aangekleed’ zodat bloeddonoren daar voorafgaand kunnen zitten of werken.

Het AD heeft zelfs een artikel gewijd aan dit bijzondere pand. U leest dit artikel hier.

Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin Signing en interieurdecoratie Sanquin