Interne bewegwijzering Blomsma Print & Sign

Interne bewegwijzering

Interne bewegwijzering afstemmen op interieur

Met het aangeven van looproutes door middel van duidelijke signalering bent u uw bezoekers en uw medewerkers van dienst. U leidt hen via de kortste of meest strategische looproute naar afdelingen en specifieke ruimtes, zoals vergaderruimtes. Bent u actief in de retail? Dan vormt interne bewegwijzering een belangrijk onderdeel van de instore-traffic van uw winkel. Een uitvoering in huisstijl draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, organisatie of instelling. Het aangeven van looproutes kan met behulp van bewegwijzeringsborden of vloerdecoratie.

Eenduidige uitstraling

Eenduidigheid in de wijze van bewegwijzering leidt tot effectieve en efficiënte communicatie. Dat is belangrijk, want een duidelijke en representatieve interne bewegwijzering getuigt van goed gastheerschap en professionaliteit. Bezoekers voelen zich daardoor welkom in uw pand. Eenvoudig vinden zij hun weg naar de persoon of afdeling die zij zoeken. Voor uw medewerkers betekent het rust en overzicht op de werkvloer.

Systemen voor bewegwijzering zijn vaak modulair en uitgevoerd in glas, kunststof, rvs, aluminium, hout of HPL. Naast deze modulaire systemen kunnen we in eigen productie een maatwerk ontwikkelen, of uw eigen ontwerp uitvoeren. Naast interne bewegwijzering is bewegwijzering buiten het pand net zo belangrijk om de route aan te geven naar het bedrijf toe. Zie onze projectgallery voor meer projecten over bewegwijzering

Daarnaast is het belangrijk om binnen het pand veiligheidsplannen en vluchtroutes te hebben, zodat bij geval van nood de mensen in het pand snel geëvacueerd kunnen worden. Onze experts van Blomsma Signs & Safety adviseren u graag over alle wet- en regelgeving op het gebied van ontruiming en brandveiligheid. 

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties voor interne bewegwijzering. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. Voor meer informatie over interne bewegwijzering en de mogelijkheden voor uw pand, kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders. 

 

bekijk onze projecten