Interne bewegwijzering

Interne bewegwijzering

Interne bewegwijzering afstemmen op interieur

Met het aangeven van looproutes door middel van duidelijke signalering bent u uw bezoekers en uw medewerkers van dienst. U leidt hen via de kortste of meest strategische looproute naar afdelingen en specifieke ruimtes. Bent u actief in retail? Dan vormt bewegwijzering een belangrijk onderdeel van instore-traffic. Een uitvoering in huisstijl draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf, organisatie of instelling. Het aangeven van looproutes kan met behulp van bewegwijzeringsborden.

Eenduidige uitstraling

Eenduidigheid in de wijze van bewegwijzering leidt tot effectieve en efficiënte communicatie. Dat is belangrijk, want een duidelijke en representatieve binnenbewegwijzering getuigt van goed gastheerschap en professionaliteit. Bezoekers voelen zich daardoor welkom. Eenvoudig vinden zij hun weg naar de persoon of afdeling die zij zoeken. Voor uw medewerkers betekent het rust op de werkvloer. Systemen voor bewegwijzering zijn vaak modulair en uitgevoerd in glas, kunststof, rvs, aluminium, hout of HPL. Naast deze modulaire systemen kunnen we in eigen productie een maatwerk ontwikkelen, of uw eigen ontwerp uitvoeren. Naast interne bewegwijzering is bewegwijzering buiten het pand net zo belangrijk om de route aan te geven naar het bedrijf toe. Zie onze projectgallery voor meer projecten over bewegwijzering.

Referenties

Blomsma heeft een jarenlange ervaring in maatwerkproducties. Maatwerk in advies, realisatie, montage en service. bekijk onze projecten