wanddecoraties Blomsma Print & Sign kifid

Wanddecoraties en fotobehang

Wanddecoraties brengen sfeer

Wanddecoraties op kantoor, in winkels of publieke ruimten dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. Denk aan een kleurrijke natuuromgeving, een prachtige skyline of een productpresentatie in uw kantoor, restaurant, hotel, ziekenhuis of school. Zomaar wat voorbeelden van opvallende sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken. Daarbij zijn de technische mogelijkheden haast onbeperkt, voor iedere toepassing bieden wij een passende oplossing.

Wandvullende decoraties en fotobehang

Blomsma Print & Sign voorziet zowel gladde als gestructureerde ondergronden van wandvullende decoraties met naadloos vinylbehang (Airtex® fotobehang) of zelfklevend vinyl. Daarbij maken we gebruik van B1 brandvertragende materialen en geven wij garanties af op hechting en duurzaamheid.  Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om wanden te voorzien van losse wandpanelen of decoratiedoeken. Kijk voor meer voorbeelden van wandvullende decoratie ook op onze projectgallery.

Beter werken, wonen en leren

De inzet van interieurdecoraties hebben niet alleen een positieve invloed op de omgeving. Meerdere onderzoeken en praktijkcases wijzen aan dat sfeerdecoraties een stimulerende werking hebben op onder andere werkhouding, koopgedrag, studeren en zelfs op het genezingsproces van patiënten! Graag denken wij met u mee hoe het gebruik van wanddecoraties de prestaties van uw werknemers, studenten of zorginstelling kan verhogen.

Akoestiek, hygiëne en renovatie

Wanden voorzien van decoraties is één, het waarborgen van een veilige en hygiënische werkomgeving gaat een stap verder. Blomsma Print & Sign kan uw wanden voorzien van akoestische wandpanelen die het omgevingsgeluid absorberen. Ook maken wij gebruik van antibacteriële materialen in publieke ruimten en toiletten. Lelijke en verkleurde wanden voorzien wij desgewenst van een frisse nieuwe uitstraling met onze interieurrenovatie folies. Bekijk hier onze projectgallery.