Doosletters voor lichtreclame: kwaliteit van uitstraling

Buitenreclame

Buitenreclame heeft impact

Buitenreclame is een krachtig en effectief communicatiemiddel. Een perfect middel om in beeld te komen bij een brede doelgroep. Buitenreclame is er in veel verschillende toepassingen; van lichtreclame op uw bedrijfspand tot fleetmarking en van gevelreclame tot 3D-objecten. De creatieve mogelijkheden met buitenreclame zijn haast onbeperkt. Opvallende outdoor communicatie heeft gegarandeerd impact. Blomsma heeft 40 jaar ervaring met het leveren van buitenreclame en kent de juiste toepassing voor iedere situatie.

Creatieve reclame-uitingen

Blomsma Print & Sign heeft in de afgelopen decennia al veel creatieve toepassingen van buitenreclame mogen realiseren. Afhankelijk van uw doelstellingen en uw budget adviseren wij u over de (on)mogelijkheden van outdoor toepassingen. Denk aan bewegwijzeringsborden, geveldoeken, gevelbanieren, raambestickering, bedrijfsborden en lichtzuilen. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor iedere opdracht een uniek resultaat neer te zetten. Bekijk onze voorbeelden in de projectgallery voor de creatieve reclame-uitingen die we reeds mochten realiseren.

Inzet van uw eigen pand en wagenpark

Heeft u een bedrijfspand? Heeft u de beschikking over bedrijfsauto’s? Gebruik deze dan om uw bedrijf zichtbaar te maken onder uw doelgroep. Met gevelreclame op uw pand en reclamezuilen op uw bedrijfsterrein bent u al van ver zichtbaar in de omgeving. Door uw bedrijfsauto’s te voorzien van opvallende autobestickering wordt uw wagenpark een multifunctioneel visitekaartje op de weg. Wij voorzien u graag van advies hoe u buitenreclame in eigen beheer het meest effectief kunt inzetten.

Vergunningen en regelgeving

Buitenreclame heeft dan wel onbeperkte mogelijkheden, vaak zijn er ook regels aan verbonden. In veel gemeenten geldt een strikte regelgeving voor het inzetten van reclame in openbare ruimten en bedrijfsterreinen. Blomsma Print & Sign kent deze regelgeving als geen ander en kan voor u de benodigde vergunningen verzorgen. Ook verzorgen wij de zogenoemde Klic-meldingen voor reclame-uitingen die graafwerkzaamheden met zich meebrengen. Hier hoeft u dus zelf geen tijd en energie meer in te steken.

bekijk onze projecten