3M event 29 November 2018 inspirerende werkomgevingen Blomsma Print & Sign

Verslag event ‘Inspirerende werkomgevingen’ in samenwerking met 3M

Vorige week donderdag 29 november vond de 3e editie van het succesvolle event ‘Inspirerende werkomgevingen’ plaats, over de vele mogelijkheden van hoogwaardig zelfklevend vinyl (folie) in het interieur van bedrijven.

Het event was weer groter en beter bezocht dan de voorgaande 2 edities, wat ervoor zorgde dat we een volle zaal van bijna 40 mensen mochten verwelkomen.

Naast de rondleiding door het innovatieve 3M pand en het 3M Customer Innovation Center, gingen de presentaties van 3M en Blomsma Print & Sign over de toepassingsmogelijkheden van hoogwaardig zelfklevend vinyl (folie) in interieurconcepten. Dat uit zich in wandvullende prints, meubels die gewrapt worden in folie, glas dat voorzien wordt van glasfolie, gevels die een volledig andere uitstraling krijgen en nog veel meer. Vooral de serie Di-NOC van 3M folies was vaak in beeld en daarvan hebben ook veel bezoekers samples kunnen zien.

Architectenbureau HofmanDujardin uit Amsterdam nam ons aan de hand langs hun interieurconcept dat op het accommodatieschip ACTA AURIGA uiteindelijk is geproduceerd en gemonteerd door Blomsma Print & Sign. Het was mooi om te horen hoezeer de visie van HofmanDuJardin aansloot bij de belevingswereld van niet alleen de opdrachtgever ACTA Marine, maar ook de mensen die op het schip zullen gaan verblijven. Met recht een inspirerende werkomgeving!

Sam Kin van Kindow presenteerde zijn innovatieve zoweringsysteem dat, voorzien van zelfklevende vinyl, de verticale zonwerking weer helemaal terug op de kaart zet. Het event werd afgesloten met een netwerkborrel die de bezoekers de kans gaf concrete vragen te stellen aan het Blomsma print & Sign en 3M team over de toepassingen van folie in het interieur van kantoren en andere werkomgevingen.

We kijken nu reeds uit naar de 4e editie van dit event dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden. Als u daar nu reeds voor uitgenodigd wilt worden, stuur dan een email naar marketing@blomsma.nl