Hotel the Collector Den haag

Blomsma verzorgt signing winnend Hotel The Collector bij Entree Awards

In de categorie ‘Best New Hotel 50 – 100 Rooms’ van de Entree Awards 2021 is hotel The Collector uit Den Haag bekroond met de Entree Award. De jury vindt het hotel verfijnd, elegant en origineel, het heeft karakter en tovert een lach op je gezicht! En dat vinden wij bij Blomsma Print & Sign natuurlijk erg mooi om te horen, aangezien wij de signing van het hotel hebben mogen verzorgen.

‘Best New Hotel 50 – 100 Rooms’

In deze categorie kijkt de jury onder andere naar vernieuwing, creativiteit, functionaliteit en interieur. Ook spelen goed werkgeverschap, ondernemerschap en duurzaamheid een rol bij de beoordeling. Benieuwd naar het gehele artikel van de Entree Awards, lees dan verder op de website.

Signing voor Hotel The Collector

Eind 2019 kreeg Blomsma Print & Sign de eer om het hotel The Collector aan de Haagse Bluf een stukje mooier te maken. De buitenkant van het hotel kreeg een mooie nieuwe uitstraling met lichtreclame en gouden folies van 3M op de ramen. In het hotel zelf werd de lift volledig in donkergroene folie gewrapt en werden de kamers voorzien van nieuwe kamernummers en plattegronden. Bekijk het gehele project in onze projectgallery.