Geveluiting Unit4 WK 2014

Totaalprojecten geveltoepassingen

Geveltoepassingen binnen de Blomsma Print & Sign

Een verzoek om advies en realisatie van geveltoepassingen leidt regelmatig tot andere vormen van signing. Binnen Blomsma wordt daarom nauw samengewerkt tussen de divisies. Met één aanspreekpunt binnen Blomsma wordt u op vele gebieden geholpen.

Total project management

Bij kleine projecten adviseren en versterken onze collega’s van de verschillende afdelingen elkaar. Zij completeren elkaars vakkundigheid en productassortiment. Voor de grote projecten formeren wij strategische projectteams. Belangrijk is dat onze opdrachtgevers bij de Blomsma Groep de juiste en voor hen vertrouwde contactpersonen hebben. Wij zien dit als een belangrijke voorwaarde om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Zo leveren wij conform planning de juiste kwaliteiten en voldoen al onze oplossingen aan de vereiste garantievoorwaarden.

Advies, ontwerp, productie en montage

Komt u met een kant-en-klaar ontwerp, dan verzorgen wij de productie. Heeft u slechts een globaal idee in gedachten, dan maken onze ontwerpers eerst een ontwerp en visuele presentatie. Natuurlijk verzorgen wij ook de vergunningaanvraag, montage en installatie.

Samenwerking met Blomsma PrintSolutions

Voor geveltoepassingen kunnen neutrale zelfklevende folies worden gebruikt. Maar in nagenoeg alle situaties worden transparante of ondoorzichtige zelfklevende materialen voorzien van een full colour visual. Vakkundige medewerkers van Blomsma Print & Sign werken daarom nauw samen met hun collega’s van Blomsma Print & Sign en Blomsma Signs & Safety.