In- & outdoor specials

Even voorstellen

Welkom bij Blomsma PrintMedia. Graag stellen wij ons even voor: Ronald Brand en Ramon Mansabdar, aangenaam. Twee vakidioten die het leuk vinden om bijzondere projecten aan te pakken en iedere keer weer iets unieks neer te zetten. Wij worden graag uitgedaagd, daarbij stopt ons werk  niet na ‘werktijd’ en geloven wij in persoonlijke aandacht, advies en maatwerk.

Wat doen wij?

Ons werkgebied is breed, maar altijd gericht op het toepassen van printoplossingen in visuele communicatiemiddelen. Daarbij kunt u denken aan bijzondere promotiematerialen, life-size displays, blow-up productverpakkingen, maatwerk full color presentatiemappen en opvallende expositiematerialen.

Kijk voor voorbeelden van de projecten die wij voor diverse opdrachtgevers mochten uitvoeren op onze projectgallery.

Hoe werken wij?

Ons werk begint altijd bij persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Daarbij inventariseren we wat de ideeën en doelen zijn van onze opdrachtgever en voorzien we onze klanten van technisch advies voor het beoogde eindresultaat. Maatwerk vraagt om een zeer nauwe afstemming tussen planning, productie en logistiek. Daarbij hanteren we altijd de kortst mogelijke lijnen met onze opdrachtgevers.

Voor wie werken wij?

Evenals ons werkgebied werken wij voor een zeer divers scala aan opdrachtgevers. Van grote regionale vervoersbedrijven tot overheidsinstanties en van communicatiebureaus tot MKB bedrijven. Wij kunnen bouwen op een zeer trouwe kring van opdrachtgevers die ons keer op keer weten te vinden voor de meest bijzondere uitdagingen. Daarom gaan we ook graag uw uitdaging aan!

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op

Ronald Brand
Sr. Werkvoorbereider
specials@blomsma.nl
079 330 10 67

Ramon Mansabdar
Projectleider
specials@blomsma.nl
079 330 10 61