zakelijk drukwer

Huisstijl & zakelijk drukwerk

Zakelijk drukwerk op maat

Zakelijk drukwerk is er in veel soorten en maten. Van visitekaartjes tot corporate brochures en van briefpapier tot presentatiemappen. Blomsma PrintMedia levert alle verschillende vormen van zakelijk drukwerk en adviseert u daarbij over de meest passende oplossing. Afhankelijk van uw doelen en budget denken wij graag met u mee hoe uw drukwerk het meest efficiënt ingezet kan worden. Desgewenst verzorgen wij ook de opmaak en het beheer van uw zakelijke & huisstijldrukwerk.

Printmanagement en huisstijlbeheer

Het beheren en op de juiste manier toepassen van de huisstijl op drukwerk is voor veel organisaties een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid. Blomsma PrintMedia ondersteunt en bewaakt uw corporate identity op het gebied van digitaal drukwerk. Wij beheren u drukwerk en waar nodig passen wij deze aan conform uw huisstijlregels. Doordat wij zowel de opmaak als de productie en zelfs de complete logistiek in huis kunnen verzorgen bent u daarbij niet meer afhankelijk van dure opmaak- of printmanagement bureaus.  

Print on demand via uw persoonlijk bestelportaal

Met onze PrintMedia Assist oplossing kunt u al uw zakelijk en huisstijldrukwerk online beheren en op afroep bestellen via uw eigen bestelportaal.  Wij voorzien uw persoonlijke bestelportaal van uw eigen huisstijl. Zodoende kunt u zelf uw drukwerk opmaken of aanpassen en direct een order  plaatsen voor productie. Doordat al uw producten die voldoen aan de juiste huisstijl in het portaal geplaatst worden ontstaat er geen wildgroei van allerlei ongewenste foute toepassingen van uw huisstijl. Uiteraard kunt u ook uw afwijkende maatwerk producten nog steeds rechtstreeks bij ons laten produceren.
button2