Over ons

Dienstverlenend rond visuele communicatie

Blomsma PrintMedia zet zich probleemoplossend in voor bedrijven, instellingen en overheidsinstanties. “Altijd klaar staan voor de klant.” is ons motto. Wij ontzorgen door het leveren en nabewerken van printwerk van hoge kwaliteit. En wij verzorgen printmanagement. Daarnaast nemen wij voor onze opdrachtgevers trajecten uit handen zoals logistiek, fulfillment, voorraadbeheersing, warehousing, storage etc. Zelfs outsourcing behoort tot de mogelijkheden.

Via de receptie en via internet

Onze medewerkers hebben aan een half woord genoeg. Het is hun taak om zo snel en voordelig mogelijk uw printopdrachten uit te voeren. Printopdrachten kunnen via deze website, per email of via onze receptiebalie worden aangeleverd. Bij standaardwerk gaat het om snelheid en kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. Ook bij afwijkende maatvoering, papierkwaliteiten en nabewerking zijn wij u snel en deskundig van dienst. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor opmaak en DTP werkzaamheden.

Naast de klant zitten

Bij Blomsma worden ook klantportals voor procesoptimalisatie en voorraadbeheer van onze klanten opgezet en ingericht. Er wordt gebruik gemaakt van printing on demand en technieken voor publishing. Traditionele direct mail transformeren wij naar crossmedia door het toevoegen van persoonlijke landingspagina’s (PURL). Uitgangspunten zijn de klantbehoeften en de ambitie om print- en communicatieproducten sneller, beter, efficiënter, effectiever en voordeliger te maken.

Verlengstuk van uw organisatie

Onze medewerkers lijken soms onlosmakelijk met de opdrachtgevende organisatie verbonden te zijn. Deze collega’s zijn creatief en strategisch ijzersterk. Zij nemen de opdrachtgever werkzaamheden uit handen die schijnbaar niets met printwerk te maken hebben maar daar wel uit voortkomen. Bijvoorbeeld het bedenken van campagne-uitingen en het voeren van campagnemanagement. Maar ook het daadwerkelijk plaatsen van geprinte dienstregelingen bij haltes van het openbaar vervoer, het produceren en monteren van spectaculars en blow ups.