Web-to-print

PrintMedia Assist

Controle over uw communicatie-uitingen

Met PrintMedia Assist zorgen we voor controle over al uw communicatiemiddelen en processen. Het maken en beheren van al uw communicatie-uitingen is bijzonder eenvoudig met PrintMedia Assist®. Het eindeloos zoeken en verzamelen van beeld en tekst, briefen van DTP'ers en de vele afstemming behoort met PrintMedia Assist® tot het verleden. Alles wat u nodig heeft is op één centrale plaats beschikbaar en is toegankelijk vanaf elke locatie.

Geautomatiseerde opmaak

Met PrintMedia Assist® maakt u snel en eenvoudig nieuwe communicatiemiddelen vanuit uw webbrowser. Beeld en tekst haalt u eenvoudig uit de database en plaatst u in een variabele opmaak template. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en kosten, u bent ook nog eens verzekerd van de juiste huisstijl. De tijd die gepaard gaat met het opmaak-proces wordt gereduceerd van misschien wel dagen naar minuten. Zo zijn uw communicatiemiddelen snel gereed (time-to-market), volgens de richtlijnen van uw huisstijl en kunt u zich weer richten op uw Core-business.

Meer doen in minder tijd

Het maken en beheren van al uw communicatie-uitingen is bijzonder eenvoudig met PrintMedia Assist. Het eindeloos zoeken en verzamelen van beeld en tekst, briefen van DTP'ers en de vele afstemming behoort met PrintMedia Assist tot het verleden. Alles wat u nodig heeft is op één centrale plaats beschikbaar en is toegankelijk vanaf elke locatie.