Web-to-print

Web-to-print

Klantportals via Web-to-Print

Met onze web-to-print oplossing zijn we in staat onze klanten een eigen bestelportal te bieden waar ze eenvoudig druk- en printwerk bestelling kunnen plaatsen. Een Printing on Demand(POD) oplossing welke u snelheid biedt en ervoor zorgt dat wij produceren op het moment dat u het nodig heeft. Direct inzicht in uw producten, mogelijkheden, prijzen en historie. Niet meer hoeven wachten op een offerte, direct uw pdf bestand uploaden en wij gaan aan de slag!

Procesoptimalisatie

Uw interne en externe printproces maken wij beheersbaar en inzichtelijk door standaardisering en automatisering. Door de toepassing van onze modulaire webapplicatie realiseren wij besparingen in geld maar vooral ook in tijd. De investeringskosten zijn verrassend laag waarna u kunt besparen op uw interne en externe kosten.

Uw corporate klantportal

Met een eigen klantportal heeft u altijd en overal, 24 uur per dag, toegang tot de grafische bestanden van uw huisstijldragers zoals kantoordrukwerk en campagnemateriaal. Door het zelfstandig verrichten van enkele eenvoudige handelingen past u die documenten direct aan. En met een druk op de knop zet u de productie van het te printen item in werking. Web-to-print is een efficiënte kostenreducerende oplossing voor bedrijven, instellingen en overheden die veel soorten drukwerk in verschillende oplagen gebruiken. Kijk voor meer informatie over uw persoonlijk portal op onze PrintMedia Assist pagina

Nog meer slimme tools via W2P:

Cross-Media campagnes

Combineer de mogelijkheden van print, e-mail en web en verhoog de respons van uw DM-mailing met persoonlijke landingspagina’s. Krijg inzicht in de statistieken, verrijk uw database en verhoog het rendement van uw campagne.

Voorraadbeheer

Met voorraadbeheer krijgt u inzicht in wat de voorraad is van uw corporate drukwerk. Enveloppen, briefpapier en corporate brochures. Iedere voorraadbestelling die u doet update direct uw voorraad en alles wordt razend snel uit voorraad geleverd en u houdt vanaf uw werkplek digitaal overzicht.