Printmanagement

Printmanagement

Printmanagement van Blomsma zorgt voor inkoop, productie en distributie van uw marketing- & communicatiemiddelen, richt deze stromen zo efficiënt mogelijk in en zorgt ervoor dat u zich weer kan richten op uw core-business.

Besparen start bij verbeteren

Door het complete pakket van producten, diensten en oplossingen hoeft u niet langer te zoeken naar een juiste leverancier. Het telkens opnieuw selecteren van de juiste leverancier kost veel tijd en geld, of het nu gaat om de productie van brochures, catalogi, direct mail campagnes, websites of Point of Sales materiaal. Door middel van een custom made portal maken wij al uw communicatie materialen en voorraad toegankelijk en overzichtelijk. Zo houdt u inzicht in lopende processen en controle over uw kosten.

Alles onder één dak

Binnen de Blomsma Groep leveren wij meer dan alleen Printmedia. Samen met Blomsma Print & Sign en Blomsma Printsolutions bieden wij een compleet scala aan communicatie oplossingen en toepassingen. Onze mensen zijn gespecialiseerd van visitekaartje tot wagenparkbestickering en van point-of-sale materiaal tot lichtreclame. Een compleet pakket van diensten en dus kennis van zaken bundelen wij tot printmanagement voor uw organisatie.