Printing on demand

Printing on demand

Printing on demand POD

Op het juiste moment, in de juiste oplage en op het gewenste materiaal printen wij uw drukwerk. Printing on demand zorgt dat uw brochures en folders, flyers, product sheets, kantoordrukwerk en promotiematerialen altijd voorradig en up-to-date zijn. Ook voor cursusmaterialen, catalogi etc. is POD een kostenefficiƫnte oplossing.

Actueel voorraadbeheer en selfpublishing

Printing on demand maakt het mogelijk om vanaf een oplage van 1 exemplaar te printen. Dit betreft alle vormen van digitaal drukwerk. Maar POD is ook voor publishing een geweldig instrument. Het maakt het mogelijk om cursusboeken en ook door uzelf geschreven boeken in eigen beheer uit te geven. In situaties waarin het gewenst is een ijzeren voorraad aan te houden en voor uw webwinkels verzorgen wij graag de warehousing, fulfillment en logistiek.

Korte levertijden door online bestellen

Door printing on demand realiseren wij samen met u de kortste time to market. Uw bestellingen komen via uw portal of onze webshop direct bij onze repro-afdeling binnen. Onze printmachines leveren een hoge kwaliteit die niet onderdoet voor traditioneel drukwerk.