Presentatie oplossingen

Presentatie

Presentatiemateriaal: van mappen tot specials

Een goede presentatie is het halve werk om een opdracht te verwerven. Gebruikmaken van professionele presentatiematerialen is dus zinvol en zelfs belangrijk. Onze medewerkers kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Bijvoorbeeld door hun creativiteit en hun kennis van de werking van visuele communicatie te benutten. Deze kennis zetten zij in voor iedere opdracht: van het ontwerpen van A4-presentatiemappen tot het produceren van levensgrote specials, blow-ups of spectaculars.

Display-, pos- en expositiemateriaal

Wij zijn vertrouwd met de realisatie van alle hulpmiddelen voor verkooppromotie op de winkelvloer. Maar ook met middelen voor bedrijfs- en productpresentaties op beurzen en evenementterreinen. Veel presentatiematerialen produceren wij in eigen huis. Waar gebruik wordt gemaakt van bestaande expositiesystemen kiezen wij voor de optimale prijs- kwaliteitverhouding die bij de functie van het materiaal past.

Blow ups en spectaculars

Als het groot moet zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een nieuw product of een nieuwe productverpakking en wilt u deze op indringende wijze onder de aandacht brengen? Een meer dan levensgroot uitgevoerde blow up kan niemand ontgaan. Een uitvoering exact zoals het originele product of dermate bewerkt of in een vervreemdende context geplaatst dat hij extra opvalt. Ook onze bijdrage aan de realisatie van spraakmakende buitenreclame valt op. Zowel het bedenken als de realisatie, productie en montage ter plaatse nemen wij van u over.

Samenwerken met Blomsma Print & Sign

Het werkterrein van Blomsma PrintMedia is breed. Het realiseren van presentatiemiddelen sluit veelal aan bij de kennis en kunde van onze collega’s van zusterbedrijf Blomsma Print & Sign. Daarom is er voor verschillende opdrachtgevers een nauwe samenwerking.
button2