Outsourcing repro

Outsourcing

Outsourcing van reprowerk

Grote bedrijven, instellingen en overheden hebben apparatuur en mensen in huis om zelf reprowerkzaamheden te verrichten. Bij voldoende werkaanbod lijkt dat verstandig. Maar het verrichten van reprowerkzaamheden behoort niet tot de kerntaken van uw organisatie. Daarom zal outsourcing van reprowerk u al snel diverse kosten besparen.

Besparing op vaste kosten

Voor uw organisatie is de betrouwbaarheid, de kwaliteit en het niveau van de repro-dienstverlening belangrijk. Om deze criteria in stand te houden moet u blijven investeren in medewerkers, apparatuur en onderhoud. Bij de meeste organisaties wegen deze investeringen niet op tegen de kosten van het uitbesteden van repro- en printwerk.

Bij u of bij ons

U kunt ervoor kiezen uw interne reproafdeling geheel of gedeeltelijk aan ons over te dragen. Die productie kan in uw bedrijf, maar met gebruikmaking van digitale technieken kan deze ook bij ons plaatsvinden. Meest voor de hand liggend is het volledig variabel maken van uw reprokosten. Onder andere door ons machinepark en de deskundigheid van onze medewerkers te benutten. Wij creëren dan online verbindingen tussen uw bedrijf en ons bedrijf. Wij bouwen voor u een klantportal en koppelingen naar een efficiënt printing on demand systeem. Via internet en uw of onze website.

Ook andere media-oplossingen

Door outsourcing van uw reprowerk krijgt u nog eenvoudiger toegang tot alle aanvullende media die wij in huis hebben. Zo zijn wij actief met cross-media door direct mail te verrijken met persoonlijke url-codes PURL. Wij beschikken over diverse methoden voor publishing, het digitaliseren van archieven, het realiseren van presentatiematerialen, het inrichten en uitvoeren van fulfillment etc. Voor specifieke toepassingen en totaaloplossingen werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety en Blomsma Print & Sign.