Fulfillment

Fulfillment

Fulfillment als logistiek verlengstuk van Repro

Wanneer wij uw printwerk verzorgen, dan kunnen wij het bij u afleveren. Wij kunnen het ook bij ons op voorraad houden totdat u het nodig heeft. Derde optie is dat wij de voor u vervaardigde producten samenvoegen met andere materialen en ook de verzending naar de geadresseerden verzorgen. Het volledig traject van samenstellen, verpakken, adresseren tot en met verzenden of bezorgen nemen wij daarbij van u over.

Opvallende samengestelde mailings

Natuurlijk kan uw direct mailing bestaan uit een gepersonaliseerde brief in een enveloppe. Door middel van het toevoegen van een persoonlijke url-code kunnen wij hem integreren in een crossmedia campagne. Maar er zijn meer mogelijkheden om uw mailing extra attentiewaarde te geven. Bijvoorbeeld door het gebruiken van een bijzonder ontwerp, een bijzonder afwerking of het toevoegen van een gimmick. Allemaal mogelijkheden die wij graag voor u concretiseren!

Fysieke opslag en voorraadmanagement

Bestaat uw mailing uit een samenstelling van door ons verzorgd printwerk en door u elders ingekocht materiaal? Wij doen daar niet moeilijk over en stellen voor opslag, printmanagement en fulfillment graag onze magazijnen beschikbaar. Wij willen probleemoplossend voor u werken, ontzorgen en meerwaarde bieden.