Oplossingen PrintMedia

Oplossingen

Denken in mogelijkheden en oplossingen

Ons reprobedrijf creëert oplossingen ten dienste van de visuele communicatie van multinationals, overheden, instellingen, MKB en ZZP. Het inzetten van crossmedia campagnes is een mooi voorbeeld van nieuwe mogelijkheden. Door toevoeging van persoonlijke landingspagina's (pURLS) verhogen wij de effectiviteit en respons van uw direct mail.

Toegevoegde waarden in visuele communicatie

Onze toegevoegde waarden betreffen bijvoorbeeld dtp, productie, handling, logistiek of specifieke orderbegeleiding. Voor iedere opdracht zoeken wij naar een juiste combinatie en balans. Waar mogelijk adviseren wij gebruikmaking van nieuwe technologie die processen vereenvoudigen en tot kostenbesparingen leiden. Het inrichten van een klantportal, het toepassen van selfpublishing, het benutten van outsourcing, het kiezen voor printing on demand, uitbesteden van voorraadbeheer en het digitaliseren van archieven zijn andere voorbeelden van toegevoegde waarde die wij u bieden.

Alles onder één dak

Het werkterrein van Blomsma is breed. Diverse diensten en producten van Blomsma PrintMedia sluiten aan bij die van onze zusterbedrijven Blomsma PrintSolutions en Blomsma Print & Sign. In eigen bedrijf benutten wij zeedruktechnieken en printen wij ook op groot formaat. Voor verschillende opdrachtgevers wordt door afdelingen nauw samengewerkt. Bijvoorbeeld voor een combinatie met bewegwijzering, gevel- en interieurdecoratie, lichtreclame, autobestickering of creatieve toepassingen. Bij veiligheidssignalering werken wij nauw samen met onze collega’s van Blomsma Signs & Safety.