RoPaRun team Eneco haalt € 20.000,- op

Eneco heeft onder haar medewerkers een fervente groep deelnemers aan de jaarlijkse RoPaRun. Dit evenement vindt traditioneel plaats in het pinksterweekend, dit jaar van 7 tot en met 9 juni. De RoPaRun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Eneco sponsorde dit jaar een team van deelnemers aan het evenement, samen met zusterondernemingen Joulz en Stedin. Ook zijn er meerdere subsponsors bij betrokken, waaronder Blomsma PrintMedia. Als medesponsor van het Eneco RoPaRun team zijn we trots op het bedrag van ruim € 20.000,- wat werd opgehaald voor de zorg aan kankerpatiënten.

Een impressie van de organisators van het Eneco team: ” De tocht leverde gedenkwaardige momenten en herinneringen op. De vele koppen bouillon, het zware weer (regen, hagel en felle zon), de talrijke beklimmingen en de prachtige landschappen. Vooral de doortochten door Belgische en Nederlandse plaatsen leverden de nodige kippenvel momenten op. Op de Coolsingel volgde een fantastisch onthaal. Na de finish overheersen gevoelens van trots, eenheid en teamspirit.

We hebben met elkaar als nieuw team een topprestatie geleverd. Wat ons bij blijft is een sportief avontuur voor het goede doel, weinig slapen, veel lopen, fietsen of andere inzet van een ieder. Hopelijk kunnen we met onze donatie “leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

roparun2 roparun3 roparun4 roparun5 roparun6 roparun7