Nikkie plessen blomsma printmedia

Aankleding Nikkie Plessen fashion show door Blomsma PrintMedia

Nikkie Plessen presenteerde dinsdagavond in Amsterdam haar collectie Spring/Summer 2017 én ze had groot nieuws: de ontwerpster heeft niemand minder dan Kate Moss weten te strikken voor haar NIKKIE Najaarscollectie.

Nikkie Plessen is goed bezig. De ontwerpster zette in vijf jaar tijd een wereldwijd mode-imperium neer, met inmiddels 15 winkels in binnen- en buitenland. Nikkie heeft met haar shows inmiddels een internationale fanschare van sterren, en It-girls die haar kleding dragen. Dinsdagavond 13 december showde ze haar collectie Spring/Summer 2017 in Amsterdam. Natuurlijk zat het kersverse gezicht van haar najaarscollectie Kate Moss front row.

Blomsma verzorgde de aankleding van de avond. Van de achterwand voor de rode-loper foto’s tot de VIP tickets en de menukaarten voor de VIP gasten.

Nikkie plessen blomsma printmedia Nikkie plessen blomsma printmediaNikkie plessen blomsma printmedia Nikkie plessen blomsma printmedia Nikkie plessen blomsma printmedia   Nikkie plessen blomsma printmedia