Archief digitaliseren of laten inscannen

Uw archief laten scannen door Blomsma PrintMedia

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Staat het archief overal en nergens opgestapeld wegens ruimtegebrek of wilt u oudere documenten juist beschermen tegen de tand des tijds of een calamiteit zoals brand of waterschade? Dan is het tijd om uw archief te laten scannen door Blomsma PrintMedia.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor het digitaliseren of inscannen van uw archief of (vertrouwelijke) documenten. Van particulier en MKB tot grote Multinationals, wij nemen de zorg voor u compleet uit handen. Of het nu gaat om uw persoonlijke documenten, die van de voetbalvereniging of van het gemeentelijk archief. Geen scanklus is voor ons te groot.

Waarom het archief laten scannen/digitaliseren?

Sommige archieven zijn van onschatbare waarde en mogen niet verloren gaan. Andere documenten moeten juist volgens wet- en regelgeving een aantal jaar bewaard worden. Documenten, en met name papieren documenten, hebben de nare eigenschap te verouderen en worden dan juist kwetsbaar. Tekst vervaagt en papier verpulvert of breekt af. Ongunstige omgevingsfactoren zoals warmte, vocht, extreme droogte of (zon)licht, versnellen dit proces.

En dan praten we nog niet eens over de enorme schade na een calamiteit, zoals brand of waterlekkage. Om er toch voor te zorgen dat het archief of uw documenten niet verloren gaan, is het raadzaam om het archief of uw kostbare documenten te laten digitaliseren en te vereeuwigen in één overzichtelijke database.

Veilig, vakkundig en discreet
Documenten, archieven en dossiers bevatten vaak (bedrijfs)gevoelige of persoonsgebonden informatie waar vertrouwelijk mee omgegaan moet worden i.v.m. privacygevoelige data. Uw documenten worden veilig in een aparte ruimte opgeslagen. Alléén personeelsleden met een speciale badge hebben hier toegang. Medewerkers zijn gescreend, hebben geheim-houdingsplicht en het pand is beveiligd.

Wilt u de mogelijkheden voor uw archief bespreken of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via deze pagina of mail direct naar: aanvraagprintmedia@blomsma.nl, telefoon: 079-330 10 00.