Printen van bouwtekening

Printen van bouwtekeningen

Het professioneel en in hoge kwaliteit printen van een bouwtekening draagt bij aan het creëren van een duidelijk beeld. Dit is van groot belang om er voor te zorgen dat het foutpercentage laag is en de faalkosten ook laag blijven bij de bouw. U kunt ervoor kiezen om de bouwtekening in zwart-wit of in kleur te laten printen. Het voordeel van het printen in kleur is dat de bouwtekening een duidelijker beeld kan schetsen en het beter leesbaar is. Ook kunt u variëren in het formaat van de bouwtekening.

Blomsma Printmedia zorgt ervoor dat het drukken van uw bouwtekening zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden met een zeer hoge kwaliteit. Het printen van een bouwtekening kan door Blomsma op elke gewenste manier gedaan worden, in verschil van formaat, materiaal en kleur(loos). Blomsma PrintMedia staat het meest bekend om onze CAD-afdrukken in zwart-wit en kleur en we accepteren alle standaard generieke bestandstypen , met een voorkeur voor PDF en vermijden liever de verwerking van originele CAD-bestanden zoals DWG, zodat we nog steeds AutoCAD-afdrukken kunnen maken, maar deze moeten eerst worden geconverteerd naar een van de bovenstaande formaten.

Ons meest voorkomende print-type is A1 print, gevouwen, omdat het nu het meest populaire formaat is voor gebruik op bouwplaatsen.

Onze apparatuur heeft een zeer nauwkeurige resolutie van 1200 dpi en is daarom perfect om cad-tekeningen te printen, en technische tekeningen die superfijne lijndefinitie en -nauwkeurigheid vereisen.

We hebben door de jaren heen geleerd dat het printen van tekeningen draait om de kwaliteit van de afdruk en betrouwbare service, omdat het gebruik ervan vaak van meer kwaliteit en tijdkritische aard is. Daarom zijn we gespecialiseerd in CAD-afdrukservices, zodat we ons kunnen richten op wat belangrijk is.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie.