CORONA SIGNING, VLOERSTICKERS EN BEWEGWIJZERING VOOR 1,5 METER AFSTAND

COVID-19 CORONA SIGNING, VLOERSTICKERS EN BEWEGWIJZERING VOOR 1,5 METER AFSTAND

Ons assortiment met Corona signing, vloerstickers, borden en bewegwijzering voor 1,5 meter afstand (social distancing) stelt bedrijven en retailers in staat om de geldende voorschriften vanuit de overheid te communiceren naar het personeel, gasten en klanten. Wij leveren producten zoals zelfklevende vloerstickers, stickers, banners en borden die in uw bedrijf kunnen worden gebruikt om veilig weer open te gaan. Wij hebben een assortiment aan standaard producten maar kunnen ook zeer snel uw eigen wensen (huisstijl) verwerken in maatwerk signing voor uw pand of winkel.

>>Bekijk hier onze catalogus met Corona sign producten

Borden, stickers en posters met Corona instructies inzake 1,5 meter afstand houden voor winkels, scholen, kantoren en zorginstellingen

Wij kunnen borden, posters, stickers of vloerstickers voor u ontwerpen, produceren en monteren met daarop instructies inzake de voorkoming van de verspreiding van Corona/COVID-19. Wij leveren deze op dit moment aan een groot aantal klanten maar we hebben nog capaciteit om uw gewenste borden of stickers voor uw school, winkel of kantoor/fabriek te produceren.

Voor kantoren, scholen, zorginstellingen en retailers/winkels leveren wij ook meerdere soorten stickers en vloerstickers die ingezet worden om mensen te waarschuwen afstand te houden, als gevolg van de RIVM richtlijnen, of om aan te geven dat een bepaald pad nu eenrichtingsverkeer is. Let op: er zijn ook vloerstickers beschikbaar voor op een tapijt of vloertegels ondergrond.

Wij bieden u een standaard assortiment, maar kunnen alles ook voor u in uw eigen huisstijl uitvoeren. Onze lijn van social distancing signs en (vloer-) stickers kan worden aangepast met uw bedrijfslogo.

Corona/COVID-19 Plexiglas spatschermen/safety screens voor werkplekken, kassas en balies

Dit bescherm-plexiglas is gemakkelijk en eenvoudig te monteren en is uiteraard transparant. De staande versie kan zelfstandig op een bureau, toonbank of balie geplaatst worden door de twee voetjes en is voorzien van ophanggaatjes, waardoor het multifunctioneel te gebruiken is. Materiaal is stootvast en steviger dan gewoon acryl/plexiglas.

Er zijn 2 versies beschikbaar:

  • een desk/staande versie
  • een hangende versie

Wij verzorgen de productie en montage van deze COVID shields door heel Nederland.

Voor meer details over deze schermen kunt u onze productflyer downloaden.

Neem contact met ons op

Wij kunnen u alle mogelijk signalering leveren om de RIVM regels te visualiseren in uw kantoor, winkel, schoolgebouw, zorginstelling of bedrijf. Ondanks de grote vraag naar deze producten op dit moment, leveren wij zeer snel en met kwalitatieve producten.

Neem vandaag nog contact op met ons team via: aanvraagprintmedia@blomsma.nl of bel met 079-3301000.

CORONA SIGNING, VLOERSTICKERS EN BEWEGWIJZERING VOOR 1,5 METER AFSTAND

CORONA SIGNING, VLOERSTICKERS EN BEWEGWIJZERING VOOR 1,5 METER AFSTAND