Alumat Zeeman permanent in World Horti Center Naaldwijk Blomsma PrintMedia

Blomsma verzorgt aankleding permanente stand Alumat Zeeman in World Horti Center Naaldwijk

Blomsma PrintMedia heeft in samenwerking met de divisie Print & Sign de visuele uitstraling en aankleding van de permanente stand van Alumat Zeeman in het World Horti Center in Naaldwijk ontwikkeld. Waaronder een mooi en zeer opvallend LED-paneel en al het zelfklevend vinyl op de stand. De speciaal ontworpen inlay voor het PIXLIP GO frame komt zeer goed naar voren en trekt veel aandacht. Dit maakt het aanzicht van de stand tot één compleet geheel.

Het World Horti Center in Naaldwijk is een internationaal gericht toonaangevend centrum speciaal ontworpen voor de (glas)tuinbouwsector. Hier komt het bedrijfsleven, MBO Westland en de overheid samen om te innoveren, verbinden, creëren en inspireren. Na de spectaculaire opening door onze eigen Koningin Máxima in maart 2018 zullen vele belangrijke thema’s de revue passeren. Waaronder watermanagement, voedselvoorzieningen, voedselveiligheid, welbevinden en duurzaamheid, welke zeer belangrijke onderdelen zijn in deze internationale etalage voor de (glas)tuinbouwbranche. Aangezien de Nederlandse (glas)tuinbouw tot de internationaal wereldtop behoort, zal het center naar verwachting zo’n 25.000 internationale zakelijke bezoekers trekken.

Het innovatieve gebouw biedt plaats aan 1.200 studenten en zo’n 80 bedrijven presenteren er hun meest innovatieve ontwikkelingen voor de tuinbouw, waaronder ook Alumat Zeeman. Al sinds 1928 innoveert, ontwerpt en produceert het bedrijf onderdelen, kas-scherming, kas-luchtmechaniek en systemen voor de internationale glastuinbouwsector.

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden voor deze mooie LED-panelen, unieke items voor op uw stand of complete visuele uitstraling, neem dan gerust contact met ons op.

Alumat Zeeman permanent in World Horti Center Naaldwijk Blomsma PrintMediaAlumat Zeeman permanent in World Horti Center Naaldwijk Blomsma PrintMediaAlumat Zeeman permanent in World Horti Center Naaldwijk Blomsma PrintMediaAlumat Zeeman permanent in World Horti Center Naaldwijk Blomsma PrintMedia