Wandvisuals en privacy glasfolie kantoor Siemens

Binnen het kantoorpand van Siemens in Zoetermeer zijn er enkele afdelingen verhuisd. Een laatste wens was om het de werknemers én bezoekers naar hun zin te maken door middel van verschillende grote wanddecoraties.

Om diverse ruimtes meer sfeer te geven nam Siemens contact op met Blomsma Print & Sign om de ideeën rondom de aankleding vorm te geven. Gekozen is voor het toepassen van XL fotopanelen met afbeeldingen uit de diverse werkgebieden. De werkruimtes en gangen zijn zo getransformeerd in een gallery. Een imposante collectie aan sfeervolle beelden die samen een goede indruk van de diverse werkgebieden waarin Siemens actief is. Naast de XL fotopanelen hebben wij ook naadloos Airtex fotobehang toegepast en werden vergaderruimtes voorzien van privacy glasfolie. Al met al zijn er voor een zeer vriendelijk budget door het hele pand diverse fotopanelen en sfeerbeelden gemonteerd.

Werknemers vonden het erg kleurrijk en zijn erg tevreden met het mooie resultaat. Het fotomateriaal van eigen projecten brengt veel herkenning met zich mee en levert blije gezichten op.