Volkswagen Transporter met “partwrap” voor Rubbermagazijn.nl

Opdrachtgever: Rubbermagazijn.nl

Eerder beplakte Blomsma Print & Sign een Volkswagen Up! voor Rubbermagazijn.nl, ditmaal een ‘partwrap’ op de verlengde Volkswagen Transporter. Een leuke bestickering in de blauwe huisstijl van het bedrijf. De partwrap zorgt ervoor dat men vanaf de achterzijde zou denken dat het om een volledig blauwe auto gaat. De bestickering is uitgevoerd met een combinatie van verschillende film- en snijfolies van 3M.

Rubbermagazijn.nl bezit over het grootste assortiment rubber matten en platen, kliktegels, speelplaatstegels en profielen. Naast deze praktische producten bieden zij ook technische artikelen zoals slangen, pakkingen en trillingsdempers. Alles wordt uit eigen voorraad geleverd, vandaar de naam Rubbermagazijn.nl. Het assortiment wordt toegepast in meest uiteenlopende sectoren: Industrie, scheepvaart, machinebouw, landbouw, vrije tijd, sport en recreatie.

Wilt u meer informatie over het inzetten van uw huisstijl door middel van autobestickering? Of één van de andere mogelijkheden die wij bieden om uw bedrijfsidentiteit goed op de kaart te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.