Verstegen België kiest ook voor reflecterende kruiden

Opdrachtgever: Verstegen

Verstegen is dé fabrikant van kruiden, speciale specerijenmengsels, lekkere sauzen en heerlijke marinades. Het in 1886 in Rotterdam opgerichte Verstegen Spices & Sauces B.V. biedt een breed en diep assortiment. Het bedrijf blinkt uit in zijn verpakkingsmaterialen, de uitstraling en de verpakkingsvorm. Om ook deze statements en opvallende eigenschappen goed over te laten komen op onze mede weggebruikers in België heeft Blomsma Print & Sign weer een drietal bakwagens mogen voorzien van unieke bestickering. Vanuit Nederland gecoördineerd voor de Belgische Verstegen.

Een bestickering waarbij zelfs het dak van de bakwagens zijn meegenomen. Dus Verstegen is ook vanuit de lucht goed zichtbaar. Voor deze klus zijn de bakwagens opgemeten op de locatie van Verstegen België.

Voor de achterzijde is een speciale techniek toegepast, zodat niet alleen de verplichte contourmarkering oplicht in het donker, maar ook de potjes met kruiden. Hierbij is een speciale reflectie aangebracht over de normale Full-Color printfolie, door het speciale 3D-effect lijkt het net alsof de potjes op levensgroot formaat in de vrachtwagen staan en zweven.

Wilt u meer praktijkvoorbeelden zien van onze vrachtwagen projecten? Neem dan een kijkje in onze projectgalerij of bezoek onze pagina over vrachtwagen bestickering.