Glasfolie als interieurdecoratie kantoor Radio Holland

Opdrachtgever: DZAP

In opdracht van DZAP heeft Blomsma verschillende uitingen verzorgd voor het pand van Radio Holland. Radio Holland (voorheen Imtech Marine) is gespecialiseerd in maritieme satelliet- en radiocommunicatie en navigatiesystemen voor de zeevaart. Voor het nieuwe kantoor aan de Droogdokweg in Rotterdam ontwerpt en realiseert DZAP in samenwerking met Blomsma Print & Sign een fraai en eigentijds kantoorinterieur.

Naar eigen zeggen kiest Radio Holland voor een open kantoorconcept, hiervoor voorzag Blomsma het pand van gefreesde etagenummers, vluchtwegplattegronden en de belettering van glaspanelen. De duidelijke etagenummers zijn brushed antraciet en blind gemonteerd, waardoor er geen schroeven of andere afwerking zichtbaar is. Voor de vluchtwegplattegronden kreeg Blomsma artwork aangeleverd welke vervolgens deels full color en deels mat zijn geprint op acrylaatpanelen, zodat deze goed bij de rest van de omgeving passen.

De ca. 160m2 beletterde glaspanelen op de vijf etages zijn op locatie voorzien van etched folie. Doordat de folie geplakt werd op glas en dus aan beide zijden zichtbaar zou zijn moest deze aan beide kanten beprint worden met het full color beeldmerk. Het vinyl is ingezet met twee functies. Ten eerste voor privacy, waarbij men zich tegelijktijdig niet opgesloten moet voelen. En daarbij moet de folie voorkomen dat men niet tegen de glazen wanden aanloopt.

DZAP heeft alles naar tevredenheid ontvangen en is bij Blomsma terecht gekomen via een andere tevreden vaste klant SBB. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van folie voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.