Verfraaiing Klaproostunnel gemeente Pijnacker-Nootdorp

Voor de Gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft Blomsma Print & Sign de verfraaiing van de Klaprozentunnel mogen verzorgen. De tunnel is aangelegd in 1992 en vormt de verbinding tussen de wijken Klapwijk en Koningshof (tussen de Willem Alexanderlaan en de Jo Bauerlaan). In de loop der jaren heeft de tunnel weer en wind doorstaan, maar in de huidige staat kon de tunnel wel een nieuwe frisse uitstraling gebruiken.

De gemeente is op zoek gegaan naar een oplossing voor dit specifieke project. De schilders konden de gewenste ronde vormen met een bepaalde tekening niet verven, dit heeft Blomsma Print & Sign wel kunnen verzorgen.

Er zijn een viertal cirkels met silhouetten klaproos prints gefabriceerd. Door het inzetten van de juiste materialen en machines zijn de ronde panelen uit aluminium plaatmateriaal gesneden en voorzien van een zelfklevend vinyl met een zeer sterke lijmlaag.

De panelen zijn daarna afgewerkt met een anti-graffiti/kras laminaat van 3M. Ook over de montage is goed nagedacht, de panelen zijn blind gemonteerd en daarna afgekit om het zo veel mogelijk hufterproef te maken.