Van Dorp Zoetermeer nieuwe signing

Van Dorp Installaties behoort met ruim 900 medewerkers tot de grotere installatiebedrijven van Nederland. Het bedrijf begon ruim 30 jaar geleden in Zoetermeer met 10 medewerkers maar tegenwoordig zijn zij uitgegroeid tot een technisch dienstverlener met 14 vestigingen door heel Nederland. Het succesvolle bedrijf ontving in het verleden al meerdere onderscheidingen voor excellent ondernemerschap. Ook het wagenparkbeheer blijft daarbij niet onopgemerkt. De bedrijfsauto’s werden allemaal door Blomsma Print & Sign voorzien van huisstijlbestickering.

De wens was deze huisstijl ook door te voeren op de vestigingen door middel van signing, zo was het ditmaal de beurt aan het pand te Zoetermeer. Blomsma Print & Sign adviseerde Van Dorp over het ontwerp en de verschillende toepassingen van signing. De oude signing voldeed al meerdere jaren niet meer aan nieuwe huisstijl en de lichtreclame was zodanig verouderd dat deze aan vervanging toe was. Blomsma heeft de lichtbak verwijderd en afgevoerd.

De oude lichtreclame was voorzien van TL-lampen, de nieuwe signing is opgebouwd uit meerdere lichtbakken en zijn allen voorzien van led-lampen. Het nieuwe logo is opgebouwd uit meerdere lagen en dit geeft letterlijk een 3D effect. Daarbij is het logo meer naar voren geplaatst richting de rand van het dak, waardoor deze vanaf de weg beter te zien is. De zichtbaarheid is optimaal door het toepassen van black&white effectfolie die maakt dat de overdag zwarte tekst in het donker wit wordt. Het stroomverbruik is efficiënt doordat de lichtreclame wordt in- en uitgeschakeld door het gebruik van een schemer-schakelaar in combinatie met een tijdklok.

Onze monteurs hebben deze klus binnen een dag geklaard en hebben deze naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Naast de signing op het dak is ook het logo boven de entree vernieuwd.

 

De onderste afbeelding is de oude signing.