Unieke gevel woning voormalige NDSM-werf

De NDSM-werf, een voormalige scheepswerf, wordt door de gemeente Amsterdam opnieuw ontwikkeld naar een stedelijk gebied met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijs, leisure en retail.

Het gebied kan worden ingedeeld in een oostelijk en westelijk deel. De NDSM-werf ligt direct aan het IJ in Amsterdam-Noord. Het projectgebied NDSM-werf wordt aan de noordzijde begrensd door de Klaprozenweg en de tt. Vasumweg, aan de oostzijde door het Zijkanaal I, aan de zuidzijde door het IJ en aan de westzijde door de Melissapier.

Aan de Klaprozenweg staat in een volledig nieuwe wijk een nieuw pand dat onder architectuur is ontworpen en gebouwd. Een van de doelstellingen was dat de gevel een echte blikvanger moest worden, zowel aan de voor- als achterkant van het pand. Het pand is door de eigenaar en zijn compagnon zelf gebouwd en daarmee van alle gemakken voorzien en het resultaat is werkelijk uniek te noemen.

Blomsma is gevraagd om de voor- en achtergevel te voorzien van een print met webmotief. Daartoe hebben wij op de beplating, gemaakt van Trespa, een folie van 3M aangebracht die we voorzien hebben van de gewenste print.

Deze oplossing is door Blomsma Print & Sign geproduceerd en gemonteerd tot volle tevredenheid van de eigenaar. Niet alleen oogt de gevel uniek, ook kan Blomsma als 3M™ Platinum Select Graphic Partner een lange duurzaamheid garanderen van deze geveldecoratie.