Sprekende wandvisuals voor conferentieruimten SBB

Opdrachtgever: Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Op 1 augustus 2015 startte de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Onlangs verhuisde de organisatie naar een nieuw onderkomen aan de Louis Braillelaan in Zoetermeer. Het moderne pand beschikt over meerdere grote spreek- & conferentieruimtes waar vergaderingen en presentaties worden gehouden.

Om de ruimten meer sfeer te geven nam SBB contact op met Blomsma Print & Sign om de wanden van de spreekruimten te voorzien van full color wallvisuals. De wanden tussen de twee grootste conferentieruimen bestaan uit mobiele wandpanelen die ingeklapt kunnen worden. Deze wanden werden aan beide zijden voorzien van hoogwaardig zelfklevend vinyl voorzien van full color opdruk. De gekozen beelden geven een goede indruk van de werkgebieden waar SBB zich voor inzet. Ook werd een vergaderruimte voorzien van een full color wallvisual met full color geprint vinylbehang. In totaal werd 84m2 aan wanden volledig ingepakt met de sprekende beelden.

Opdrachtgeefster mw. van Haastrecht, Coördinator Facilitaire zaken van SBB is dan ook erg blij met het resultaat en de samenwerking met Blomsma.