Snelle carwrap voor snelgroeiend Multiply uit Zoetermeer

In de week dat online marketingbureau Multiply van ondernemer-eigenaar Lennart Koetsier een FD Gazelle won, werd Blomsma Print & Sign gevraagd de hun VW Polo van een ‘snelle’ carwrap te voorzien. Uiteraard in de huisstijlkleuren van Multiply, was de wens om ‘snelheid’ onderdeel uit te laten maken van het ontwerp. In overleg met Multiply is gekozen voor een ontwerp dat lijkt op die van een race- of rallyauto. De oranje carwrap folie is een Avery Supreme Wrapping film- Satin. Het Logo aan de zijkanten van de auto is reflecterend, waarvoor een 3M folie gebruikt is.

De verschillende certificaten en partnerships van Multiply, wat in feite als keurmerken gezien kan worden voor ieder online marketing bureau, staan aan beide zijdes van de auto verticaal opgesomd, ook gelijkend op het ontwerp van een race- of rallyauto.

Lennart van Multiply was erg tevreden over het resultaat, getuige zijn volgende reactie bij het zien van de VW Polo: “Bij Blomsma hebben we een VW Polo laten wrappen en bestickeren. Professionele aanpak, duidelijke communicatie en persoonlijk. Denken echt mee over hoe je jouw bedrijf kan laten opvallen en leveren vervolgens super kwalitatief werk voor een goede prijs. Oordeel zelf en ga zeker het gesprek met deze club aan!”

Voor meer resultaten van carwraps neemt u een kijkje op onze projectgallery.