Signing Dutch Water Dreams

Dutch Water Dreams

Raften, bodyboarden, wildwaterkano├źn, hydrospeeden en flowboarden; het kan allemaal in Zoetermeer. Het rondpompen van miljoenen liters water zorgt voor een snelstromende wildwaterbaan die zijn weerga niet kent. De waterbaan is gebaseerd op het exemplaar dat bij de Olympische Spelen van 2008 in Beijing gebruikt wordt bij het onderdeel kano slalom.

De bouw
Binnen een recordtijd van elf maanden werd het Dutch Water Dreams watercomplex gebouwd. Door het enorme tempo waarop alles tot stand is gekomen, was de signing van het complex blijven liggen. Blomsma Print & Sign bood uitkomst door binnen twee weken het hele complex te voorzien van diverse bewegwijzering, reclamedoeken en gevelbelettering.

Signing
Projectleidster Michelle Horstink vertelt: “Het was vooral een zaak van goed plannen. Wat dat betreft is het een groot voordeel dat we bij Blomsma alles onder een dak hebben. Terwijl onze ontwerpers nog bezig waren met het maken van de spectaculaire fotocollages kon ons montageteam de doekframes al op maat maken en monteren. De full color doeken en stickers hebben we op een van onze grootformaat printers gemaakt. Andere signing, zoals de parkeerborden, veiligheidsborden en interne bewegwijzering, hebben we uit vinyl gesneden op de snijplotter. Uiteindelijk heeft ons montageteam nog wel een paar avonden flink door moeten werken, maar als je dan het spectaculaire eindresultaat ziet, heeft niemand het daar meer over. Ook de klant was erg enthousiast over het resultaat. Al met al een project om trots op te zijn.”