Revitalisering Bewegwijzering VNBT

Opdrachtgever: Gemeente Zoetermeer

Gemeente Zoetermeer en de Vereniging Noordelijke Bedrijventerreinen (VNBT) sloegen in 2009 de handen ineen om de noordelijke bedrijventerreinen van Zoetermeer te revitaliseren. Hiervoor ontwikkelt de Gemeente samen met het VNBT een ruimtelijk functioneel plan voor de herinrichting van de bedrijventerreinen Rokkehage, Zoeterhage en Hoornerhage

Één van de onderdelen in dit plan is de aanleg van een compleet nieuwe bewegwijzering rond de bedrijven- terreinen, die moet bijdragen aan een moderne en uniforme uitstraling. Voor de ontwikkeling en de productie van de bewegwijzeringsborden heeft de Gemeente Zoetermeer de kennis en capaciteit ingeroepen van Blomsma Print & Sign. In oktober werden door Blomsma meer dan 50 borden gemonteerd op locatie.

Het project ging in september officieel van start met de onthulling van het eerste bord. Dit gebeurde door de Zoetermeerse wethouder B. Emmens en P. Schoenmakers, de voorzitter van het VNBT. Door het oplaten van een grote tros ballonnen konden alle aanwezigen op de Edisonstraat het eerste bord in de kenmerkende ‘Zoetermeerse’ huisstijl bewonderen.