Restyling VINCI Facilities Nederland

Facilitair dienstverlener Cegelec heeft onlangs haar bedrijfsactiviteiten onderverdeeld in 4 divisies: ActemiumOmexomVINCI Facilities Nederland en Cegelec Fire Solutions. Als gevolg van deze beleidsdoorvoering is het wagenpark van het bedrijf volledig gerestyled naar de diverse merkuitstralingen. Zo ook het wagenpark van VINCI Facilities Nederland. In totaal werden 149 bedrijfsvoertuigen voorzien van een nieuwe huisstijlbestickering door Blomsma Print & Sign.

We quoten een tevreden klant: “Blomsma heeft met een snelle, kwalitatieve en servicegerichte dienstverlening laten zien dat hun bedrijf aansluit bij het uitgangspunt van VINCI Facilities Nederland: het ontzorgen van klanten!  We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Blomsma en erg blij met het herbestickerde wagenpark, waarmee ons bedrijf haar zichtbaarheid in de markt verder vergroot”.

VINCI Facilities Nederland is facilitair dienstverlener, gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouwgebonden en industriële omgeving, ofwel Integrated Facility Management. Uitgangspunt in de dienstverlening is om klanten te ontzorgen en als organisatie toegevoegde waarde te bieden. Het bedrijf opereert sinds januari 2014 onder de naam VINCI Facilities Nederland op de Nederlandse markt.