Restyling hoofdkantoor AniCura Amsterdam

Opdrachtgever: AniCura

AniCura, een internationaal netwerk van dierenziekenhuizen en -klinieken die zich specialiseren in diergeneeskunde voor huisdieren, wilde hun hoofdkantoor in Amsterdam (gevestigd in B.2 Amsterdam) restylen door middel van prints op de muur en andere signing en schakelde hiervoor Blomsma Print & Sign in. AniCura is in 2011 voortgekomen vanuit een fusie van verschillende dierenziekenhuizen in Scandinavi├ź. De onderneming is ontstaan uit de gedachte dat het delen van kennis en middelen de veterinaire zorg ten goede komt.

De wens van AniCura was om door middel van grote beelden van dieren de missie en visie van het bedrijf te versterken. AniCura behandelt meer dan 2 miljoen huisdieren in 180 klinieken in Europa en deze dieren deel laten uitmaken van de kantooraankleding is dan niet meer dan logisch.

De ontwerpen en beelden zijn op verschillende manieren aangebracht. Er is naadloos Airtex® fotobehang gebruikt, glasfolie, aluminium letters aan de wand en een echte blikvanger is de Nederlandse landkaart die, voorzien van een metaalhoudend materiaal, gebruikt zal worden om met magneten de verschillende vestigingen aan te geven.

Deze nieuwe wandbekleding geeft het hoofdkantoor van AniCura een compleet nieuwe, frisse look die direct duidelijk maakt dat we hier te maken hebben met mensen die zich met passie voor huisdieren inzetten.

Wilt u advies over het restylen van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.