Reclamemasten Prins Clausplein Den Haag

Opdrachtgever: Bouwimpuls

Op een van de belangrijkste en drukste knooppunten van Nederland is sinds kort letterlijk “extra hoge” exposurewaarde aanwezig. Op een opvallende locatie, pal naast het Prins Claus plein bij Den Haag zijn 2 mega reclamemasten geplaatst. Extra opvallend daarbij is dat het bovenste gedeelte van de 3-zijdige masten ronddraaien.

De opdrachtgever betrok Blomsma Print & Sign reeds in een vroeg stadium om het reclamegedeelte van de masten te ontwikkelen. Door de ruime ervaring van Blomsma Print & Sign op het gebied van grootformaat printen en specialistische montage zijn er 2 driezijdige grote roterende reclamedragers gerealiseerd, welke voorzien zijn van een uitgedacht systeem.

De constructie van de reclamedrager is zodanig ontwikkeld dat met minimale kosten de meer dan 108m2 grote reclamedoeken eenvoudig en snel gewisseld worden.
Blomsma Print & Sign verzorgt de verdere complete uitvoering van de reclames. Vanaf het moment van ontwerp en produktie tot aan plaatsing van de ruim 108 m2 grote doeken plus daarbij de opslag en coördinatie.